Renholdstjenesten i hagebyen

I boligsameiet Jessheim hageby 1 er det BORI Drift AS som utfører renholdstjenesten. Styret har mottatt flere henvendelser fra seksjonseiere på for dårlig utført renhold i flere oppganger. Som følge av dette har styret gått i dialog med BORI Drift AS for å se nøyere på forholdet.

Fredag 22.1.10 ble det utført befaring med lederen for renholdstjenesten i Bori Drift AS og representanter fra styret. Resulatatet var nedslående, og det er hevet over enhver tvil at renholdet i hagebyen ikke holder den standard som vi krever og som er i henhold til vår kontrakt, som for øvrig ble reforhandlet i desember 2009.

Som følge av dette har BORI Drift AS blitt pålagt av oss å utbedre forholdene, samt å innskjerpe rutiner og det arbeidet som utføres her i hagebyen. Oppganger vil i nær framtid bli vasket ned, heiser likeså, for at vi igjen skal komme ned på et akseptabelt nivå med hensyn til renhold.

Styret ber om tilbakemelding fra seksjonseiere som ikke er tilfreds med renholdet som er utført. Vi er helt avhengig av dette for å kanalisere dette videre til de som utfører renholdet. Styret foretar ikke ukentlige inspeksjoner vedrørende vask, og dermed er vi helt avhengig av tilbakemeldinger for å vite hvordan renholdet utføres rundt om i hagebyen.

Dette innlegget ble publisert i Renhold. Bokmerk permalenken.